perjantai 4. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet kujeet

Noniin. Ajattelin, että aloittaisin ihan uuden blogin. Tää ei jotenkin tunnu enää omalta, kun kaikkee on tapahtunut ja melkein vuoteen en oo mitään postannut.

 Asun nyt kuitenkin JK:n kanssa yhteisessä kodissa ja meillä on koira. Olen lihava sika, ja se hävettää. Se on myös varmaan syy siihen, miksi en ole postaillut. Tarkoituksena olisi taas alkaa kutistumaan (toivottavasti hieman terveellisemmin kun viimeksi), ja uuden blogin aloitus olisi täydellinen uusi alku kaikelle. Viimeksihän laihduin blogin avulla, en vaan kehdannut lihoa kun monet lukivat siitä. Tässä varmaan suurimmat asiat mitä on tapahtunut.

Meillä ei vielä ole täällä kiinteää nettiä, vaikka ollaan siis asuttu tässä asunnossa viime vapusta asti. Nyt sellanen olisi kuitenkin tarkoitus hommata, joten voisin siis alkaa postailemaan säännöllisesti siihen uuteen blogiin minkä aion luoda. Nyt mulla on netti vaan kun JK laittaa puhelimensa kautta langattomasti yhteyden mun iPadiin, jolla nyt tätäkin kirjoittelen. Omasta puhelimesta yhdistäminen ei jostain syystä onnistu, enkä viitsi puhelimella postailla.

Poistan varmaan tämän blogin sitten kun uuden saan luoduksi. Tai ainakin laitan tämän salaiseksi. Kaikki lukijat olette tietenkin tervetulleita lukemaan uuttakin blogiani, mikäli vaan niin tahdotte! Laittakaa siis vaikka tähän kommenttia mikäli haluatte uuden blogin osoitteen, niin annan sen heti kun saan sen luotua.

Tästä tulee nyt todella tylsä ja lyhyt postaus, mutta mitäpä sitä enään tähän osoitteeseen mitään romaaneja kirjoittamaan.


Betty kiittää ja kumartaa!

2 kommenttia: